(Foto: Xenia Runners).

Rennen voor Xenia tijdens Leiden Marathon

De Leiden Marathon vindt plaats op 21 en 22 mei. Dit jaar kunnen de deelnemers van de loop zich laten sponsoren voor jeugdhospice Xenia. Per gelopen kilometer halen de Xenia Runners 5 euro op. Het geld dat wordt opgehaald word gebruikt om Xenia draaiende te houden voor de gasten die in het ‘Huis met een Hart’ verblijven.


Maaike Lek sprak met Piet Van Veen En Marit Tichler.

Iedereen is welkom om mee te lopen voor Xenia. Speciaal voor de deelnemers wordt er iedere zaterdag om 11.0 uur ’s ochtends door de Vlietlijn een training gegeven. Hier wordt rekening gehouden met de afstand die gelopen wordt en met de ervaring die de deelnemer heeft. “De sponsorloop is echt voor jong en oud, voor beginnners tot gevorderden”, vertelt Marit Tichler. Afgelopen zaterdag werd de training op het strand in Katwijk gehouden.

Al bijna 100 Xenia Runners hebben zich aangemeld voor de Leiden Marathon op 21 en 22 mei maar er is nog genoeg ruimte voor meer Runners. Meer informatie over de Xenia Runners vind je op de facebookpagina van XeniaRunners. Om je aan te melden als Runner kan een mail gestuurd worden naar xeniarunners@outlook.com.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×