(Foto: Museumnacht Leiden).

Museumnacht zoekt deelnemers voor Leidse versie van 'Wie is de Mol'

‘Mysterie’ is het thema van de 8e editie van de Museumnacht. Dit jaar heeft de organisatie van de Museumnacht een wel heel mysterieuze verrassing in petto. ‘Mister M’ is een korte webserie waarin een selectie Leidenaren verschillende opdrachten moet uitvoeren in de binnenstad. Van de vier kandidaten blijft er maar één over die zichzelf ‘Mister M’ mag noemen.


Maaike Lek ging in gesprek met Tom Porte en Maarten van der Meer, beiden lid van de organisatie van de Museumnacht.

De deelnemers van ‘Mister M’ moeten een serie opdrachten uitvoeren in de binnenstad van Leiden. “De deelnemers moeten raadsels oplossen in de Burcht en door de grachten van Leiden varen met boten”, vertelt Tom Porte, producent van ‘Mister M’. “Het belooft een spannende opnamedag te worden voor de deelnemers. Tijdens de opdrachten is het niet mogelijk om aanwezig te zijn als deelnemer maar tijdens het eindspel is het wel een optie. “De mensen die bij het finalespel aanwezig willen zijn moeten de facebookpagina van de Museumnacht in de gaten houden.”

Grote prijs

Na iedere opdracht valt één van de deelnemers af waardoor uiteindelijk de winnaar overblijft. De grote winnaar van ‘Mister M’ wint niet alleen de titel maar ook een vakantie. Wat de bestemming van de vakantie is, is nog niet bekend. “Het is een volledige mysterieuze vakantie”.

Om ‘Mister M’ tot een succes te maken is de organisatie van de Museumnacht op zoek naar kandidaten die op vrijdag 22 april de hele dag de tijd hebben om te filmen. Ben jij tussen de 22 en de 60 jaar oud en lijkt het jou leuk om mee te doen met de Leidse versie van ‘Wie is de Mol’? Dan zoekt Museumnacht naar jou! Er kan contact opgenomen worden met de organisatie via tv@museumnacht.nl of kijk voor meer informatie op de facebookpagina of de website van de Museumnacht.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×