Afgelopen weekend werden de kwartfinales van de Koetshuis Cup gespeeld. (Foto's: J.P. Kranenburg).

Halve finalisten Koetshuis Cup bekend

Op de Leidse voetbal voetbalvelden vonden afgelopen weekend de kwartfinales van de Koetshuis Cup plaats. FC Boshuizen, FC Rijnvogels, Lugdunum en UVS kwamen als winnaars uit de bus.  Zij zullen op zaterdag 11 juni op het terrein van FC Rijnland de halve finales en de finale spelen.

In de halve finale neemt Lugdunum het op tegen UVS en zal FC Rijnvogels uitkomen tegen FC Boshuizen. Op dezelfde dag wordt de finale gespeeld.

Slotdag

Tom Holswilder, eigenaar van het Koetshuis ‘de Burcht’ en medeorganisator, kijkt uit naar de slotdag van het toernooi. “Er staan prachtige affiches op de rol en dat maakt dat ik superblij ben met het verloop tot nu toe en het vervolg op zaterdag 11 juni. Er wordt volop gesproken over dit initiatief en zo komen we weer ergens met het Leidse regiovoetbal. De mannen van de website Leidenamateurvoetbal.nl hebben het geweldig opgepakt en zonder hen zou het nooit zo’n succes zijn geworden. We gaan voor meer in de toekomst, maar laat het publiek eerst massaal afkomen op de (halve) finale(s). Dat wordt genieten geblazen.”

Uitbreiding

“De vierendertig wedstrijden tot nu toe zijn prima verlopen” zegt Hennie Kanbier, hoofdredacteur Leidenamateurvoetbal.nl. “Veel goals, leuke open potjes, een goede onderlinge sfeer en steeds meer publiek. Dit is de basis voor een vervolg. We gaan voor volgend seizoen voor uitbreiding van het deelnemersveld. Zo kan het enkel nog maar leuker worden.”

Uitslagen van de kwartfinales:  RCL – FC Rijnvogels 1-2, Kagia – FC Boshuizen 1-3, DoCoS – UVS 1-3 en Lugdunum – Voorschoten ’97 1-1 (Lugdunum wint na strafschoppen).

Uitgebreide wedstrijdverslagen zijn te vinden op de website van Leidenamateurvoetbal.

Leiden Sport koetshuiscup


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×