Riekje Renes, Imperium theater en de Signatures Cultuurweken in Cultuur071

In Cultuur071 bespreken Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok de Signatures Cultuurweken die op 13 mei a.s. beginnen met Rosalie Keizer (Leiden Marketing), Bart In ’t Veld (ProKwadraat); Schemerstad en Geert van der Velden (Fields of Wonder); OpenLuchtHotel. Riekje Renes is studiogast. Zij is oud-docente. Thans verhalenvertelster en actrice bij Imperium. Binnenkort gaat “Twee” in première. Ada van Duijn en Ton Orleans schuiven aan. Zij spelen de hoofdrollen en geven een voorproefje. Kort aandacht is er voor de tentoonstelling Nostalgie in Galerie Café Leidse Lente; de Leidse Poetry Slam en duo Diets en Duits (Hans van der Veen en Leo van Zanen). Peter Visser tipt ons over muzikale gebeurtenissen. Luister nu de uitzending terug.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×