(Foto: NVBS).

NVBS organiseert avond over Blauwe Tram

De Blauwe Tram staat nog volop in de belangstelling. Dat bleek vorig jaar ook weer bij de tijdelijke terugkeer van de Blauwe Tram tijdens de najaarsfeesten in Katwijk aan den Rijn. Op woensdag 18 mei organiseert de afdeling Rijnland van tram- en treinvriendenclub NVBS (Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Spoor- en Tramwegwezen) een avond over de befaamde Blauwe Tram.

Het Historisch Genootschap Blauwe Tram vertoont beelden van de tram in en om Leiden en in Katwijk en Noordwijk. Daarnaast is er een terugblik op de festiviteiten in Katwijk aan den Rijn.

De avond is voor iedereen toegankelijk en wordt gehouden in de Alettahof, Aletta Jacobsplantsoen 97 in Voorschoten. Aanvang 20.00 uur. Bijdrage in de kosten: 2,50 euro voor NVBS-leden en 3,50 euro voor niet leden.

 

Leiden Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×