Erdbrink nieuwe presentator Zomergasten

thomasThomas Erdbrink gaat Zomergasten presenteren. De van oorsprong Leiderdorpse journalist volgt Wilfried de Jong op als host van het drie uur durende live interviewprogramma dat sinds 1988 door de VPRO wordt uitgezonden op een serie zondagavonden in de zomermaanden.

(Foto: Facebook).

Erdbrink verwierf vorig jaar veel bekend toen de televisieserie ‘Onze man in Teheran’ werd uitgezonden. Erdbrink is getrouwd met de Iraanse fotografe Newsha Tavakolian. Ze wonen in de Iraanse hoofdstad. Erdbrink is een van de weinige westerse journalisten die verslag doet vanuit dat land.

De eerste uitzending van Zomergasten 2016 is op zondagavond 31 juli.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×