Foto: Peter J. Visser / muziekgezien.blogspot.nl).

The Stream steekt 'Past Perfect' in nieuw jasje

De Leidse band The Stream heeft het nummer ‘Past Perfect’ opnieuw uitgebracht. De nieuwe versie van de titeltrack van de gelijknamige theatershow waarvan het gezelschap van Jan Stroomer de eerste voorstellingen inmiddels achter de rug heeft, is geproduceerd door ex-3FM en Radio2 dj Sander Guis. “Zowel de band als het publiek waren razend enthousiast”, zegt Jan die de komende maanden door heel Nederland trekt met het pop-up theater.

Stroomer: “De eerstvolgende locatie is reeds bekend: 21 juni in de Hortus Botanicus Leiden. Op het moment dat de langste dag plaats maakt voor de kortste nacht zal de volledige show worden opgevoerd tussen de prachtige planten en bloemen op een wonderbaarlijke plek.”

Afgelopen jaar publiceerde de band elke maand een nummer op internet dat samen de cd MMXV vormde, Past Perfect is de live presentatie van dat album. Compleet met video’s en een actrice. De nummers, samen met een paar covers, worden zo onderdeel van het verhaal. Een love-story waarbij de actrice Susan Joyce zowel in de video’s als op het toneel te zien is.  Een soort huiskamerconcert, maar dan wel met alle techniek van een theater.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×