Leids theaterseizoen biedt bekende cabaretiers en theatercolleges

Afgelopen zondag presenteerden de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal gezamenlijk hun programma voor het seizoen 2016/17. De zalen hebben ruim 300 voorstellingen en concerten in petto voor het komende jaar. De kaartverkoop start op donderdag 19 mei.

Wetenschap
Opvallend zijn de theatercolleges in de Leidse Schouwburg, waarmee het theater zich met de Leidse universiteit verbindt. Onder meer wiskundige Ionica Smeets en ruimtevaarder André Kuipers zullen op laagdrempelige wijze over hun vakgebied vertellen.

Cabaret en toneel
Verder zijn gevestigde cabaretiers als Claudia de Breij, Theo Maassen en – uiteraard – Jochem Myjer geboekt en zullen toneelproducties als Indecent Proposal en Intouchables op de planken verschijnen. Ook De Dijk komt langs.

Het gehele programma is te lezen in het magazine Spotlicht, dat gratis verkrijgbaar is bij de Schouwburg, Stadsgehoorzaal en vele andere openbare plekken in Leiden. Het staat ook op de vernieuwde website.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×