Directeur Gerda van den Berg overhandigt de sleutels aan de eerste bewoners. (Foto: De Sleutels).

Bewoners nieuwbouw Prinsenhoek krijgen sleutel

De eerste 56 huishoudens hebben vorige week de sleutel van hun nieuwe woning ontvangen uit handen van directeur Gerda van den Berg van woningcorporatie De Sleutels. Het gaat om 17 vrije sector woningen en 39 sociale huurwoningen. De overige 122 sociale huurwoningen in het complex worden allemaal nog deze maand verhuurd.

Samen met bewoners vierde de Sleutels vorige week de oplevering van de eerste woningen in De Prinsenhoek. “De bouw van de woningen is voorspoedig verlopen”, zei Van den Berg met enige trots. “We bieden de nieuwe huurders comfortabel en luxe wonen aan de rand van de binnenstad.”

Achter de nieuwbouw verrijst nog een extra appartementencomplex met 51 huurwoningen aan de Prins Clausweg. De gemeente ging vorige week akkoord met de verkoop van de benodigde grond aan ontwikkelaar Van Wijnen.

Ook aannemer Heymans pakt de spullen in nu de bouwwerkzaamheden zijn afgerond.

Leiden prinsenhoek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×