Foto: PR.

Rumba en exotische happen op tweede Wereldfair

Komende Pinkstermaandag komen klanken, geuren en penseelstreken van alle windstreken samen in de tuin van het Museum van Volkenkunde. Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, komt het museum maandag met de tweede Wereldfair.

Op de fair zullen allerlei kraampjes producten uit verschillende werelddelen presenteren. Op het Foodcourt zijn exotische hapjes te proeven. Muziekliefhebbers komen ook aan hun trekken, met de Zuid-Amerikaanse muziek van Melissa Fortes en de rumbaband Sol y Luna.

Verder zijn er teken- en schilderworkshops, kan er majong worden gespeeld en kun je een Tibetaans altaar in elkaar knutselen.
Het volledige programma staat op de site.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×