Wethouder Marleen Damen (wijken) overhandigde gisteren de buurtcheque van 3.000 euro. (Foto's: Maarten Mulder).

3.000 euro voor wijkkrant Morskwartier

Wethouder Marleen Damen heeft gisteren een wijkcheque van 3.000 euro uitgereikt aan de redactie van Morsetekens. dat is het wijkmagazine in de Mors. Het geld komt uit het fonds Wijkinitiatieven. Met de bijdrage kunnen drie nummers van het blad worden uitgegeven.

Maarten Mulder ging naar de overhandiging en spraak bij het buurthuis in de Mors met wethouder Damen.

Sinds een jaar kent de gemeente de stimuleringsregeling Wijkinitiatieven voor inwoners die in hun wijk de leefbaarheid willen vergroten. Met de regeling wil de gemeente het voor inwoners makkelijker maken om een wijkinitiatief te realiseren. Door de wijkinitiatieven met de hele stad te delen, hoopt de gemeente dat wijkbewoners elkaar inspireren.

 

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×