Dit jaar geen Hutspop op de Beestenmarkt maar wel zondagavond een jamsessie in Studio de Veste. (Foto: PR).

Zondag Hutspop Jamsessie in Studio de Veste

Muzikanten samenbrengen en samen laten spelen. Dat is de doelstelling van Hutspop dat elk jaar op Hemelvaartsdag wordt gehouden. Tijdens het jaarlijkse muzikale evenement krijgen de muzikanten een uniek podium en wordt er bovendien geld ingezameld voor de Hutspop Cultuur Foundation die in samenwerking met Stichting Kinderen van de Voedselbank muzieklessen verzorgd voor kinderen uit minderbedeelde gezinnen.

Melle Tuik in gesprek met Rosemarie Janssen En Petra – Wendy Wink Over De Hutspop Jamsessie van aanstaande zondag.

Omdat Hemelvaartsdag dit jaar op Bevrijdingsdag viel, ging Hutspop vorige week niet door, maar omdat de organisatie het toch niet helemaal kan laten, is er zondag een jamsessie met de Hutspopspirit. Vanaf 21.00 uur is iedereen welkom in Studio de Veste aan de 2e Binnenvestgracht.

Cultuur Leiden hutspop


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×