Cultuur071 met Joque Mulder van Beelden in Leiden

Studiogast is Joque Mulder van Stichting Beelden In Leiden, de nieuwe tentoonstelling opent op 19 mei; Jaap Metzlar is er, “zijn Domino” werkt met de Veenfabriek aan de voorstelling Songspiel My Videoland, volgend weekend in de Leidse Hout, waarmee meteen het zomerprogramma wordt ingeluid. Summer Jazz, volgende week zaterdag, heeft nieuwe elementen aan de programmering toegevoegd, w.o. een poëziepodium. Bram Schrijnen komt er over vertellen. Verder kort aandacht voor de LIFF Summer Special en de Nacht van de Viool. Govert De Kok bespreekt een nieuwe film en Peter Visser zoekt voor ons uit waar we het beste naar toe kunnen voor louter muziek. En o ja, kunstenaar Piet Franzen exposeert in het Kamerlingh Onnes Gebouw. Luister hier de hele uitzending terug.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×