Orkest Csadas treedt op met vooral Hongaarse en Roemeense, Slowaakse en Tsjechische muziek (Foto: Csadas).

Laatste Open Podium van het seizoen in Buurtcentrum de Kooi

Het Muziekcentrum Leiden-Noord organiseert aanstaande zaterdag om 20.00 uur het laatste Open Podium van het seizoen. Zoals gewoonlijk vindt de muzikale avond in Buurtcentrum de Kooi aan de Driftstraat en is de toegang gratis.

De avond wordt afgetrapt door Kamara, een vijfkoppige wereldmuziekband met muzikale invloeden uit diverse windstreken. De liederen zijn in het Nederlands, Jiddisch,Grieks, Armeens en Oeigoers. Vervolgens is het de beurt aan het orkest Csadas dat al meer dan 40 jaar optreedt met vooral Hongaarse en Roemeense, Slowaakse en Tsjechische muziek. De avond wordt afgesloten door de Trash Bluesrockband met bluesrock uit de jaren ’60 en ’70.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×