Start werkzaamheden skatebaan in Tuin van Noord

13052016_renovatie_skatbaan_begonnen_leiden_noord_WPF_124734_u Het skatepark in Leiden Noord is al twee jaar open maar zou tijdens de opening De Tuin van Noord heropend worden, alleen opende het park op 22 april zonder de skatebaan. Er waren scheuren in de baan gevonden. Afgelopen weekend startte de eerste werkzaamheden aan de baan. De werkzaamheden zullen enkele dagen bedragen.

De scheuren in de baan werden al eens gerepareerd, inmiddels waren de scheuren kort voor de opening van de Tuin van Noord weer terug te vinden. De gemeente hoopt dat ze nu een permanente oplossing tegen de beschadigingen hebben gevonden zodat ook de skatebaan geopend kan worden.

Leiden tuinvannoord


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×