Waterpoloërs De Zijl en trainer coach Joor uit elkaar

De waterpoloërs van De Zijl en trainer/coach Niels Joor gaan na een periode van drie jaar uit elkaar. Dat meldt Topsport Leiden. Onder leiding van de 43-jarige Joor is het gat naar de top van de eredivisie kleiner geworden. Hoogtepunt was de spectaculaire seizoenstart van negen zeges op rij – een clubrecord – in zijn eerste jaar als hoofdtrainer.

Jacob Spijker, voorzitter van de waterpolo-commissie bij De Zijl en tevens Joor’s voorganger: “Na gesprekken met de spelersgroep werd duidelijk dat er na drie jaar behoefte is aan een frisse wind. We zijn heel blij met de inzet van Niels Joor voor de herenselectie en behouden hem graag als clubman voor de vereniging.”

niels-joor

Joor zelf laat weten het jammer te vinden dat hij afscheid moet nemen: “Ik heb de afgelopen drie seizoenen met veel passie en plezier langs de badrand gestaan en had dat graag een vervolg gegeven. Natuurlijk respecteer ik wel de keuze van de club.”

 

(Foto: Topsport Leiden).

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×