(Foto: Stichting Present).

Stichting Present klust 24 uur lang non-stop

Vrijwilligers van Stichting Present zullen van vrijdagmiddag tot zaterdagmiddag 24 uur achter elkaar klussen uitvoeren onder de naam ‘NonStop Present’. Dit gebeurt bij Leidse stadgenoten, die dat zelf niet kunnen en daar geen netwerk en financiële middelen voor hebben.

Tijdens ‘NonStop Present’ laten de vrijwilligers zich sponsoren om op deze manier geld op te halen voor Stichting Present Leiden. Ze gaan onder meer laminaat leggen voor een alleenstaande moeder, schilderen bij een alleenstaande man met psychische problemen en een ontbijt verzorgen voor een woonlocatie van verstandelijk beperkten.

“Er gebeuren ontzettend veel mooie dingen bij Present. Bijzondere ontmoetingen en er wordt hard gewerkt door veel vrijwilligers. Ik wil erg graag dat dit mogelijk blijft en daarvoor is geld nodig”, vertelt projectcoördinator Sietske Steenbergen.

Stichting Present vraagt iedereen om mee te helpen zodat Stichting Present mensen kan blijven helpen. Meer informatie vind je op de website van Stichting Present of op de website van‘NonStop Present’.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×