Downriver Dead Men Go en Linda Capel bij Live071

De mannen van Downriver Dead Men Go waren weer terug in de studio. Met een platendeal op zak wordt er alweer gewerkt aan de nieuwe plaat. We praten ook met Linda Capel en de heren van Downriver Dead Men Go over de Nacht van de Creatieve Kracht (aanstaande zaterdag), de BplusC en Qbus en update van JongQuiteQuiet. Verder draaien we muziek van Douwe Bob, Tim Knol, Hockey Dad, Black Oak, DeWolff, Breaking Levees, The Backalleys, Glossy Jesus, Matt Winson, Narda, The Cannonball Johnsons, Villeneuve en Kraak & Smaak. Elke zondagavond van 20:00 tot 22:00 op Sleutelstad FM 93.7 of stream.sleutelstad.nl Luisteren dus en volg ons ook via facebook.com/live071/

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/266579318″]

Cultuur BplusC Live071 Qbus


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×