Zaterdag 4 juin is het weer Ukkendag bij UVS in de Kikkerpolder. (Foto: UVS Leiden).

Ukkendag bij UVS als afsluiting jeugdseizoen

Bij de Leidse voetbalvereniging UVS wordt zaterdag als afsluiting van het jeugdseizoen een sportdag voor de Ukken gehouden. De F en de E jeugd kan zaterdagochtend een sportief programma doorlopen. Er worden zo’n 175 kinderen verwacht.

De afzonderlijke teams strijden zaterdag eens op een andere manier tegen elkaar dan via een normale wedstrijd. Op het hoofdveld worden allerlei activiteiten georganiseerd die met voetbal te maken hebben. Zo moeten er penalty’s genomen worden op de keepers van de eerste elftallen voor de penaltybokaal. Ook wordt er een speler van de fiets geschoten en worden er verschillende estafettes georganiseerd.

Naast het veld is ook van alles te beleven. Een loterij met kleine prijzen waarvan de opbrengst naar de kidsclub gaat, een springkussen en een sportmogelijkheid voor de aanwezige ouders. De dag start om 9.00 uur met een massale warming-up, waar ook de ouders aan mee kunnen doen.

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×