Pop-troubadour Ed Citroen studiogast in Cultuur071

Onze studiogast was pop-troubadour Ed Citroen. Wat leverde hun wandeling met Jeroen Spijker (beeldhouwer) op, toen zij langs de beelden op de Hooglandse Kerkgracht liepen? Govert De Kok van Bioscopen Leiden bespreekt een film. Peter Visser doet dat over de muziek hier ter stede. Joline Uljee komt een leerlingen dansvoorstelling in Ins Blau aanprijzen. Chris de Waard sprak met Nanette Ris, directeur van Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal over wat de toekomst daar zal brengen. Verder nog korte berichtgeving over De tuin van de smid; Expositie Christiaan van Tol: ‘Cronesteijn en andere landschappen’ en een in Galerie Zône, genaamd 3.3.3.(Heleen van der Spek, Isabelle Riffon en Pim Rusch). Luisteren maar!

Wil je de hele reportage met Jeroen Spijk horen, dat kan hieronder.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×