Gestolen auto automatisch herkend

anprAfgelopen zondag werd een gestolen personenauto herkend tijdens een ANPR (Automatic NumberPlate Recognition) controle. De  auto was weggenomen bij een woninginbraak. Verschillende politie-eenheden namen een positie in langs de route die de gestolen auto nam en toen deze na enige tijd inderdaad op de A4 passeerde zette de politie de achtervolging in.

De auto kon bij Leidschendam staande worden gehouden. De twee inzittenden werden aangehouden voor heling. De politie van Utrecht, daar werd de auto weggenomen, gaat onderzoeken of de aangehouden personen ook betrokken zijn geweest bij de woninginbraak zelf. In de auto werden namelijk ook inbrekerswerktuigen aangetroffen die goed bij die inbraak gebruikt zouden kunnen zijn.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×