Zaterdag wordt in Leiden weer een bijenmarkt gehouden. (Foto: PR).

Bijenmarkt in tuin Museum Volkenkunde

Zaterdag worden er weer duizenden bezoekers verwacht tijdens de Leidse Bijenmarkt in de museumtuin bij Volkenkunde aan de Steenstraat. Imkers uit Leiden en omgeving presenteren er al 45 jaar hun werk en producten, samen met natuur- en milieuorganisaties en ambachten zoals mandenmakers, kaarsenmakers en pottenbakkers.

Bijenmarkt 2015

Imkers vertellen over het leven van de honingbij en laten zien hoe zij met hun bijen omgaan. Ook zijn er allerlei bijenproducten kopen, zoals honing, honingkoeken, honingwijn, bijenplanten en zelfs bijenvolken.

De bijenmarkt is geschikt voor alle leeftijden, want ook voor kinderen is er van alles te beleven. Naast muziektheater en schminken zorgt de scouting voor spelletjes.

De bijenmarkt wordt zaterdag gehouden van 10.00 uur tot 17.00 uur

 

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×