De Wit wordt als D66-wethouder van Duurzaamheid, Onderwijs en Sport opgevolgd door Paul Dirkse. (Foto: Chris de Waard).

Vanavond afscheidsreceptie wethouder Frank de wit

Vanavond neemt Frank de Wit officieel afscheid als wethouder van de gemeente Leiden. Tijdens een bijzondere raadsvergadering neemt eerst de gemeenteraad afscheid tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Publiek is welkom op de publieke tribune.

Aansluitend vindt er in de Burgerzaal van het Stadhuis (ingang aan het bordes aan de Breestraat) een receptie plaats waar persoonlijk afscheid genomen kan worden van Frank de Wit die het openbaar bestuur na een periode van zes jaar verruilt voor de functie van voorzitter van het college van bestuur van het Scala College in Alphen aan den Rijn. De receptie duurt van ongeveer 20.00 uur tot 22.00 uur.

 

 

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×