Cultuur071 vanuit Leiden of all Places

Kristel Boekhorst (theatermaakster) is studiogast. Joke Elzinga en Saskia Masselink komen op bezoek. Zij zijn betrokken bij YOUNGS’t-ARS, een tentoonstelling van eindexamenwerk (ruim 200) Beeldende Vormgeving van examenkandidaten VWO en HAVO die morgen wordt geopend door Meta Knol, directeur van de Lakenhal. Reportages over de opening van Tuinstaal en de zoektocht naar een nieuwe stadsfotograaf. Kort aandacht voor een voorstelling in Ins Blau van en over vluchtelingen; een concert van het Leids Projectkoor, een dichtersavond in Old School en een lezing over de Leidse Kweekschool voor Zeevaart. Peter Visser prat ons bij over de live muziek de komende week.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×