Jachtgeweer in beslag genomen na tip

Agenten hebben gisteren in een woning aan de Deltaweg op de nieuwe studentencampus bij Lammenschans een 26-jarige Leidenaar aangehouden die in het bezit was van een jachtgeweer. Bij de politie was een melding binnengekomen dat er in een woning aan de Deltaweg vermoedelijk een vuurwapen aanwezig was. Hierop namen agenten poolshoogte.

In de woning werden een jachtgeweer en een busje pepperspray aangetroffen. De 26-jarige bewoner werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het wapen en de pepperspray zijn in beslag genomen.

Omdat er in de woning een onbekende vloeistof werd aangetroffen heeft de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) uit voorzorg in de woning monsters van de stof genomen. Het bleek niet om explosieve vloeistoffen te gaan.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×