Regenboogvlaggen halfstok bij COC Leiden

Na de bloedige aanslag op een gayclub in Orlando worden overal blijken van medeleven getoond. Herdenkingen bij de homomonumenten in Amsterdam en Den Haag, het paleis op de Dam in regenboogkleuren en ook in Leiden wordt stil gestaan bij de bloedige aanslag waarbij 49 onschuldige bezoekers het leven lieten toen een gewapende man om zich heen schoot met een machinegeweer.

Het COC Leiden aan de Langegracht heeft de regenboogvlaggen halfstok hangen. “Het is moeilijk woorden te vinden voor de verschrikkelijke terreuraanslagen op gayclub Pulse in Orlando. De regenboogvlaggen op het COC Leiden hangen nu halfstok om te gedenken”, zegt COC Leiden voorzitter Jan Thijs Nieborg. Ook bij het stadhuis in Leiden hangt de regenboogvlag halfstok.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×