Leidse judoschool grossiert in jeugdkampioenen

De Leidse judotalenten van sportschool Ramirez waren zeer succesvol tijdens de provinciekampioenschappen in sporthal Overbosch in Den Haag. Tijdens de Zuid-Hollandse kampioenschappen tot 12 jaar werden afgelopen zaterdag meerdere podiumplekken veroverd.

In de klasse tot 8 jaar en 22 kilogram werd de zesjarige Amber Burgwal kampioen van Zuid-Holland. Isa Kassi werd tweede. In de categorie tot 12 jaar en 28 kilo werd Storm Stolpe kampioen en deelden Boris Belliën en Hajar Banali de derde plaats. Een geweldig resultaat voor de jeugdige judoka’s en hun leraar Anna Ramirez.

De jeugdkampioenen van Sportschool Ramirez. (Foto’s: Sportschool Ramirez).

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×