Wethouder Paul Dirkse verwelkomde afgelopen woensdag de studenten uit Polen en het Verenigd Koninkrijk (Foto: Gemeente Leiden).

Studenten uit Engeland en Polen fietsen door Leiden tijdens Leidcycle

De eerste editie van het fietsevenement Leidcycle vond vorige week woensdag tot en met vrijdag plaats. Jongeren uit Oxford, Toruń en Leiden kwamen bijeen om de stedenband te verjongen doormiddel van samen fietsen.

In opdracht van de gemeente Leiden en de stichtingen stedenband Leiden-Torun en Leiden-Oxford hadden studenten van de Hogeschool Leiden en ROC Leiden een programma opgesteld. Het programma bestond uit een presentatie over het fietsbeleid in Leiden, het delen van fietservaringen uit Torun en Oxford en natuurlijk veel fietsen.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×