Cultuurkaart voor Leidse studenten gelanceerd

1

In hun gezamenlijke wens op studenten meer bij de stad te betrekken hebben Leiden Marketing, de gemeente Leiden en de gezamenlijke studentenverenigingen die zijn verenigd in de Plaatselijke Kamer van Verenigingen Leiden (PKVV) een kortingskaart ontwikkeld voor leden van de studentenverenigingen. De &Cultuur-kaart moet aan studenten voordeel gaan bieden bij tal van culturele instellingen in de stad.

Chris de Waard sprak na de lancering van de &cultuurkaart met wethouder Strijk en PKVV-voorzitter Alderik Oosthoek.

De cultuurkaart voor studenten werd vanmorgen officieel gelanceerd tijdens het Leidsche Plein in de Meelfabriek. Dat is een bijeenkomst die vier keer per jaar wordt georganiseerd door Leiden Marketing voor een hele serie stadspartners. Sinds gisteren kunnen studenten zich ervoor opgeven. Dat resulteerde in zo’n anderhalve dag al in meer dan 600 belangstellenden.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline