Al vanaf begin van de botanische tuin worden er in de Hortus bijen gehouden (Foto: Hortus Botanicus Leiden).

Open Imkerijdagen: Fred Weber geeft kijkje achter de schermen van Hortus

De Hortus Botanicus organiseert dit weekeinde in verband met de Open Imkerijdagen speciale activiteiten. Tijdens het bijenweekend kunnen bezoekers meer te weten komen over de bijen in de Hortus en een kijkje nemen in de open bijenkast van de botanische tuin.

Aanstaande zaterdag en zondag kunnen bezoekers vanaf 12.00 uur in de Hortus meelopen met rondleidingen, demonstraties en workshops bezoeken en vertelt Fred Weber, imker bij de Hortus, hoe de bijen aan het werk zijn in de tuin.

Meer informatie over de Open Imkerijdagen in de Hortus Botanicus vind je op de website van de Hortus.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×