Vanaf vandaag kunnen voetgangers en fietsers gebruik maken van de onderdoorgang in de flat tussen Morssingelterrein en Stationsplein. (Foto's: Chris de Waard).

Flink fietsen van Morssingelterrein naar Stationplein

De onderdoorgang in de flat langs het Stationsplein is sinds vandaag weer open. De afgelopen weken werd de doorgang door flateigenaar Urban Interest in ere hersteld. Fietsers en voetgangers hebben daardoor weer een makkelijkere route van het Morssingelterrein naar het station en het busplatform.

Tot 2006 was de doorgang onder de flat ook in gebruik. Hij is nu onder andere weer opengemaakt omdat de gemeente enkele maanden geleden circa 1.000 tijdelijke fietsenstallingen op het Morssingelterrein realiseerde. Die blijven er totdat nieuwbouwproject De Lorentz klaar is op de plek waar nu nog tot half september De Buurt Leiden is.

 

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×