(Foto: Rilana Erades)

ZVL-BAM gaat Europa in

ZVL-BAM gaat komend seizoen Europa in. De ploeg die afgelopen jaar alle nationale prijzen in de wacht sleepte, neemt deel aan de Euro League.

Coach Tim van der Meer is blij met de witte rook vanuit het bestuur en Stichting Top Waterpolo Leiden. ‘Het was nog even spannend of we ons echt konden inschrijven, omdat deelname gewoon veel geld kost. Gelukkig is de sponsoring dankzij Stichting Top Waterpolo Leiden de laatste jaren flink geprofessionaliseerd. Mede daarom kunnen we ons nu meten met de Europese top. Geweldig natuurlijk.’

Marco Spee, voorzitter van Stichting Top Waterpolo Leiden. ‘We willen de dames van ZVL-BAM en ook de heren van De Zijl structureel ondersteunen, zowel financieel als organisatorisch. De kampioenenploeg van ZVL-BAM droomt van Europees succes en daar investeren wij samen met onze partners en vrienden graag in.’

Vanafdezijlijn

Leiden Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×