Open Leidse tennis titel voor Lootsma en Zaniewska

Niels Lootsma en Sandra Zaniewska zijn de winnaar en winnares geworden van de 61e editie van het Open Leidse Tennis Kampioenschap bij T.C. Roomburg. Lootsma kende een zeer sterk toernooi in Leiden, won op weg naar de finale van Sam Jesse (laatste 32) en Sven den Exter (laatste 16) maar ook de als 3e geplaatste Yannick Zenden en de als 2e geplaatste Jasper Smit gingen onderuit tegen de tennisser uit Leeuwarden. In de finale was Lootsma toch wel enigszins verrassend de betere tegen de als eerste geplaatste Tim van Terheijden (6-3, 6-4). In het damestoernooi won Sandra Zaniewska op weg naar de finale van o.a. Liza Lebedzeva, Shura Poppe en Danielle Harmsen,  in de finale was ze met 6-2, 6-1 te sterk voor Dominique Karregat.

Vanaf_de_Zijlijn_overige_sport_partners

Advertentie

Leiden Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×