Tessa van Schagen is een van de Leidse atleten die te zien is bij de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (Foto: Leiden Atletiek).

Ontmoet Leidse oud-Olympiërs tijdens de Leidse Olympische dag

Topsport Leiden en Leiden Atletiek organiseren aanstaande zondag vanaf 14.00 uur een Leidse Olympische dag op de atletiekbaan in de Leidse Hout. Op een groot scherm kan live gekeken worden naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Verschillende oud-Olympiërs uit Leiden vertellen tijdens de Leidse Olympische dag over hun ervaringen op de Spelen. Ook kan er meegelopen worden met de Leidse Mijl. De Leidse Mijl is de afstand van de Engelse Mijl, maar wordt tijdens de Olympische Dag de Leidse Mijl genoemd.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×