Elk jaar doen honderden Leidenaren mee aan de zwemvierdaagse die ook nu weer eind augustus wordt gehouden in binnenbad de Zijl en buitenbad de Vliet. (Foto: PR).

41 jaar Leidse Zwemvierdaagse in de Zijl en de Vliet

In de week van maandag 22 augustus duiken weer honderden Leidenaren het water in bij binnenbad de Zijl en buitenbad de Vliet. Vijf avonden kan er worden gezwommen voor de Leidse Zwemvierdaagse die voor de 41e keer wordt gehouden. In totaal moeten de deelnemers 2.000 meter zwemmen verdeeld over vier avonden. Iedereen kan dus een dagje skippen zonder het recht op een medaille te verliezen.

De Leidse Zemvierdaagse wordt georganiseerd door de samenwerkende Leidse zwemverenigingen, LZ1886, de Leidse Watervrienden, de Zijl/LGB, en de Leidse Reddingsbrigade organiseren in samenwerking met de gemeente Leiden en de Eerste Leidsche EHBO brigade.

Op alle avonden kunnen de deelnemers starten tussen 19.00 uur en 20.15 uur. wie zelf niet wil zwemmen wordt van harte uitgenodigd om vrienden, familie en bekenden te komen aanmoedigen.

Meedoen kost dit jaar zes euro. Tickets zijn online te koop, maar ook bij de twee zwembaden. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Advertentie

Leiden Sport zwemvierdaagse


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×