Line-up 12e editie Peel Slowly and See festival bekend

psasOp 14 oktober is alweer de 12e editie van het oerleidse Peel Slowly And See Festival. Organisator Velvet Music heeft de complete line-up bekend gemaakt van het festival dat de naam, net als de platenzaak zelf, heeft ontleend aan The Velvet Underground.

PSAS wordt net als vorig jaar gehouden in de Leidse Schouwburg. Er treden tien acts aan: I Am Kloot (solo) uit Engeland, het mysterieuze Blackie & The Oohoos uit Vlaanderen, de indierock van The Yukon Club, de neoklassiek van Duitse violist Alex Stolze, liederen op teksten van Gerard Reve door The Avonden, droomfolk van Matt Winson, absurd theater van mc KASSETT, shoegaze van Torii, rock van het Britse Tandem Felix, en wegrestaurantcountry van Henk & Melle.

“Peel Slowly And See is dé plek om nieuwe muziek te ontdekken van (inter)nationale en lokale acts,”zegt mede-organisator Mark Siera van Velvet. Het door platenzaak Velvet georganiseerde festival Peel Slowly and See profileert zich de laatste jaren steeds meer als een zeer afwisselend luisterfestijn met de meest uiteenlopende muzieksoorten.

De komende editie wordt gehouden op vrijdag 14 oktober. Het festival begint om 19.00 uur. Kaartjes kosten 20 euro en zijn verkrijgbaar bij Velvet Music Leiden aan de Nieuwe Rijn en via Peelslowlyfest.com.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×