Ook de Boommarkt kan in de ogen van GroenLinks de naam wel wat meer eer gaan aandoen. (Montagefoto: Fractievoorzitter Walter van Peijpe van GroenLinks).

GroenLinks op de bres voor een groener Leiden

Het gaat langzaam de goede kant op, maar de stad kan veel groener. Daarvan is GroenLinks-raadslid Jos Olsthoorn overtuigd. Hij doet daarom een oproep aan iedereen in Leiden om plekken voor vergroening voor te dragen. “Zelf hebben we ook wel een verlanglijstje, maar er zijn vast nog veel meer goede ideeën in de stad,”zegt Olsthoorn die de versteende Beestenmarkt als voorbeeld noemt om te vergroenen. “Het is nu net één grote baksteen!” Ook het Vrouwenkerkhof en de Rundersteeg staan op zijn persoonlijke lijstje.

Wie suggesties heeft voor plekken die wel wat extra groen kunnen gebruiken, kan mailen naar j.olsthoorn@groenlinks.nl. “Het liefst met een foto,” zegt Olsthoorn die zich de komende tijd sterk wil gaan maken voor de voorstellen die uit de stad komen.

Advertentie

Leiden Politiek vergroenlinks


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×