Ook in Leiden staat Martin Hoogkamer regelmatig op de planken zoals hier bij de opening van Leiden Culinair. (Archieffoto: Chris de Waard).

Martin Hoogkamer brengt single uit met Willeke Alberti

Over een paar weken komt het eerste singletje uit van de Leidse zanger Martin Hoogkamer. De 18-jarige zanger stond onlangs in de finale van Holland’s Got Talent en daarna ging het snel. “Ik kan nog steeds niet geloven wat er allemaal gebeurt,” zegt de jonge zanger die vorige week onder meer met Willeke Alberti op de BNN-boot mee voer tijdens de Canal Parade van de Gay Pride.

Martin hoogkamer eindigde in de finale van Holland’s Got Talent op de tweede plaats met zijn vertolking van ‘Lachen, een beetje huilen’. 

De eerste single van Hoogkamer is een duet met Willeke Alberti. De twee hebben het nummer ‘Lachen, een beetje huilen’ opgenomen dat oorspronkelijk op de plaat werd gezet door Willeke en haar vader Willy Alberti. De single wordt uitgebracht door Sony Music Nederland waar Hoogkamer inmiddels een contract heeft getekend.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×