150 acts tijdens vierde Nacht van Kunst & Kennis

Op 17 september is Leiden voor de vierde keer helemaal in de ban van de Nacht van Kunst & Kennis. De Leidse musea, de Universiteit Leiden, het LUMC, het Leiden Bio Science Park, de gemeente en Leiden Marketing slaan de handen weer ineen voor een nieuwe editie van hét wetenschaps- en cultuurfestival van Zuid-Holland. Net als de eerste drie edities tekent Campagnebureau BKB voor de organisatie.

Op zeven locaties en ook op de routes ertussen is van alles te zien en te beleven. De historische binnenstad van Leiden verandert in een podium voor kunstenaars, acteurs, dansers, muzikanten, opiniemakers en wetenschappers. Duizenden bezoekers komen zo op een laagdrempelige manier in aanraking met de kunsten en wetenschap.

Alvast in de stemming komen kan met behulp van de aftermovie van de Nacht van Kunst & Kennis 2015.

Alle locaties zijn op loopafstand van elkaar. In maximaal een kwartiertje wandel je van de ene naar de andere plek om één van de maar liefst 150 acts bij te wonen. Enkele krenten uit de pap: de Universiteit van de Leek, hoogleraar Ionica Smeets, droomwetenschapper Douwe Draaisma, PS|Theater,de Veenfabriek, Sef, Arthur Japin en nog heel erg veel te veel meer.

De Nacht van Kunst & Kennis begint om 19.00 uur, de laatste voorstellingen lopen rond 1.00 uur ’s nachts af. Tickets kosten 17,50 euro. Studenten met een &Cultuurkaart betalen 12,50 euro.

NKK2016Sleutelstad 93.7 FM doet via de radio de hele avond live verslag van zoveel mogelijk activiteiten.

 

Advertentie

Cultuur Leiden Science Nacht van Kunst en Kennis / Nacht van Ontdekkingen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×