Reanne van Kleef is hoofdredacteur sport bij Sleutelstad. Ze bezegelt de samenwerking met Hennie Kanbier van LeidenAmateurVoetbal met een stevige handdruk. (Foto: Chris de Waard).

Sleutelstad en LeidenAmateurVoetbal bundelen krachten

Sleutelstad en LeidenAmateurVoetbal.nl (kortweg LAV) gaan nauw samenwerken. De twee organisaties gaan online voetbalnieuws en -items uitwisselen en ook via Sleutelstad Radio willen de twee mediapartners zoveel mogelijk aandacht aan het voetbal in de Leidse regio schenken.

Niet alleen de sportieve verrichtingen van de voetbalclubs in Leiden en omgeving worden op de voet gevolgd, maar binnen deze exclusieve samenwerking willen de twee partijen ook allerlei ontwikkelingen rondom het voetbal in de Leidse regio verslaan. Bijvoorbeeld het proces Voetbal Vitaal in Leiden, nieuwe accommodaties en de aanleg van kunstgrasvelden.

Ook onder meer het volgen van speciale competities zoals de Koetshuis Cup, die in het afgelopen seizoen voor het eerst gespeeld is, staat op de agenda van de Leidse sportverslaggevers.

Leidenamateurvoetbal.nl is het journalistieke voetbalmedium voor de Leidse regio. De site onderscheidt zich door redactionele bijdragen, veel statistieken en dagelijkse berichtgevingen tussen medio augustus en eind juni. Niet alleen de cijfers, standen en laatste uitslagen staan centraal, maar de verslaglegging van wedstrijden uit met name de eerste tot en met vierde klasse, district West II, aangevuld met voorbeschouwingen, nabeschouwingen en interviews spelen een veel grotere rol om het lezerspubliek op de hoogte te houden en te vermaken.

Recent maakte Sleutelstad al een soortgelijke samenwerking bekend met de Leidse topsportwebsite www.vanafdezijlijn.nl. De drie partners willen de sport in de Leidse regio zo goed mogelijk gaan verslaan. Zowel via de radio als online.

Leiden Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×