De BplusC biedt vele cursussen van cello tot Arabisch. Met de verschillende cursussen kan van 29 augustus tot en met 10 september kennis gemaakt worden (Foto: Carla Matthee).

Ontdek jouw talent tijdens de Proeflesweken van BplusC

BplusC organiseert aan het begin van het nieuwe schooljaar veel activiteiten om kennis te maken met de verschillende cursussen die het centrum biedt. Van 29 augustus tot en met 10 september zijn de Proeflesweken en op donderdag 1 en zaterdag 3 september zijn er ook de Taal-informatiedagen.

Twee weken lang kunnen er gratis proeflessen muziek, dans en beeldende kunst gevolgd worden. Van maandag 29 augustus tot en met zaterdag 10 september zijn de groepslessen in de locaties in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar gratis te bezoeken. Ook is het mogelijk om instrumenten uit te proberen.

Taalcursussen voor iedereen

BplusC heeft een uitgebreid aanbod taalcursussen voor volwassenen. Van Arabisch tot Zweeds, van conversatielessen tot vakantiecursussen. Voor de geïnteresseerden is het tijdens de Taal-informatiedagen mogelijk om kennis te maken met de docenten van verschillende taalcursussen en kan er ontdekt worden welke taalcursus het best bij jou past.

Meer informatie over de Proeflesweken en de Taal-informatiedagen is te vinden op de website van de BplusC.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×