(Foto: PR).

Laatste kans op deelnemen Leidse Zwemvierdaagse

Wie vanavond tussen 19.00 uur en 20.15 uur het water induikt in zwembad de Zijl of buitenbad de Vliet kan de Leidse Zwemvierdaagse nog volbrengen. Het sportieve evenement ging weliswaar gisteren al van start, maar deelnemers hoeven maar vier avonden te zwemmen om vrijdag de felbegeerde medaille mee naar huis te nemen. Dat kan dus nog.

Per avond zwemmen de deelnemers 500 meter. Tussendoor even uitrusten is toegestaan. Het is ook geen competitie dus snel zwemmen hoeft niet. “Bewegen en plezier staan voorop”, benadrukt Karel Caron, al jaren een van de drijvende krachten achter het evenement. “Het het wordt prachtig weer, dus alle reden om alsnog mee te zwemmen.”

Leiden Sport zwemvierdaagse


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×