(Foto: Politie Leiden).

Dader mishandeling gepakt, maar slachtoffer onbekend

Dinsdagmiddag rond 16.00 uur kreeg de politie via 112 een melding over de mishandeling van een meisje in de omgeving van de Kopermolen in de Merenwijk. De politie ging direct met meerdere eenheden ter plaatse, maar trof niets aan dat wees op een vechtpartij.

Uit onderzoek is gebleken dat er wel degelijk een jonge vrouw mishandeld zou zijn. De verdachte zou zich daarna verstopt hebben in de buurt van de Horsten. Niet veel later zagen agenten met behulp van aanwijzingen van een omstander de verdachte rennen. Bij het zien van de politie probeerde de man zich eerst te verstoppen in een tuin aan de Havikshorst maar ging er later alsnog rennend vandoor. Op het Sperwerpad werd hij ingerekend.

Tijdens de achtervolging is een van de agenten met zijn dienstvoertuig tegen de schutting van een tuin aangereden. Daarbij raakte zowel de politieauto als de schutting beschadigd. De politie weet nog niet wie het slachtoffer is in deze zaak. Wie weet om wie het gaat, wordt gevraagd om contact op te nemen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×