(Foto: DartsEvents.nl).

Inschrijving cursus darts voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar weer van start

Op maandag 24 oktober start de bekende Leidse dartster Rilana Erades in samenwerking met André v/d Voort weer met de cursus darts voor jeugd van 9 t/m 13 jaar. Net als vorig jaar verzorgen zij dit in het kader van de schoolsporten. (Schoolsport commissie Leiden).

In de cursus krijgen de jeugdige darters de basis beginselen van het darts uitgelegd maar er is ook vooral veel ruimte om zelf te darten. Ook komen er tijdens de cursus diverse gasten voorbij om zo nog meer uitleg te geven over wat er allemaal mogelijk is met darts in onze regio.

Deze cursus zal gehouden worden in Partycentrum de Zijl en start elke week om 18:30 tot 20:00 uur

De inschrijving loopt via de Schoolsport Commissie Leiden 

LET OP: Er is plek voor maximaal 15 deelnemers en vol = vol.

Leiden Regio Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×