Cadeautje voor Leidse vrijwilligers

Ook dit jaar organiseren de gemeente Leiden en vrijwilligersorganisatie iDoe weer een weer een vrijwilligerswaarderingsactie. Wethouder Roos van Gelderen: “Vrijwilligers maken van Leiden een levendige stad. Door hun inzet gebeurt er veel leuks.”

Als dank voor alle inzet geeft de gemeente Leiden met ondersteuning van iDOE 650 vouchers weg. Die zijn voor allerlei activiteiten die iets met groen te maken hebben. Dit jaar 2016 is ‘Groen’ het thema waaraan iDOE extra aandacht besteedde bij de vrijwillige inzet voor groene activiteiten en organisaties. De voucher is te besteden aan verschillende workshops, een Vriendenpas of rondleiding in de Hortus Botanicus, een groente- en fruitpakket, een ecocadeautje of een natuurfilm.

Aanvragen waardebon

Alle vrijwilligers die in Leiden wonen én vrijwilligers die buiten Leiden wonen, maar zich wel in Leiden als
vrijwilliger inzetten, komen in aanmerking voor de voucher. Die kan via www.i-doe.nl aangevraagd worden vanaf 1 september om 20.00. Op de site staat ook meer informatie over de voorwaarden en het aanbod.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×