Janneke Brinkman-Salentijn presenteerde haar vierde en laatste postzegelvel in de Hortus Botanicus (Foto's: J.P. Kranenburg).

Janneke Brinkman presenteert postzegels in Hortus Botanicus

Janneke Brinkman-Salentijn presenteerde vandaag haar, voor PostNL, ontworpen postzegelvellen. Marketing directeur Ludo Voorn van PostNL overhandigde het eerste vel postzegels de Leidse botanische tekenares in de Hortus Botanicus. Brinkman-Salentijn ontwierp in totaal vier postzegelvellen voor PostNL. Op de postzegels staan tekeningen van bloemen, planten en vlinders uit ieder jaargetij.

Een gedeelte van postzegelopbrengsten uit deze serie gaat naar het Nationaal Ouderenfonds, een organisatie waar PostNL al een lange tijd een intensieve samenwerking mee heeft. Corina Gielbert, directeur van het Nationaal Ouderenfonds, ontving vandaag een waardecheque 50.000 euro vanuit PostNL. De uiteindelijke opbrengst van de speciale postzegels wordt bekend als ze uit het assortiment gaan.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×