Dany Lademacher's Wild Romance gaat met een eerbetoon aan Herman Brood touren door Nederland en speelt z'n eerste concert vrijdag in Qbus in Leiden. (Foto: PR)

QBUS opent muziekseizoen met Herman Brood's Wild Romance

Ze zijn het echt, de band met mythische naam en faam. Met de enig echte Wild Romance, inmiddels onder de bezielende leiding van Dany Lademacher, start vrijdag 2 september het nieuwe muziekseizoen in Muziekhuis Qbus. En Wild Romance start daar zijn tour door Nederland, een première dus.

Herman Brood
40 jaar jong! Het is inderdaad een jubileumjaar voor The Wild Romance, want 40 jaar jong. De band heeft natuurlijk heel veel te danken aan Herman Brood, de grootste rock ’n roller die Nederland ooit gekend heeft. Herman zou dit jaar 70 zijn geworden als hij niet 15 jaar geleden besloot om van het Hilton af te springen. Groot gemis voor de vaderlandse rock maar Herman wilde het zo.

Wild Romance
Al met al redenen genoeg voor The Wild Romance om nog een keer in de tourbus te duiken en je deze avond mee te nemen langs 40 jaar rock ’n roll. Ook komt er werk voorbij van het nieuwe solo-album Out Of Heaven van Dany Lademacher. Geweldige avond voor iedereen die de magie van Wild Romance nog eens live wil meemaken.

vrijdag 2 september / entree: 15 euro / aanvang: 21.00uur
voorverkoop: Plato & Velvet
reserveren/info: 06 42 96 71 77
Qbus, Middelstegracht 123, Leiden
www.muziekhuis.nl

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×