(Archieffoto: Chris de Waard).

Zaterdag Prrrie Oktober in De Buurt Leiden

Haring, hutspot, wittebrood en suikerspinnen. Aanstaande zaterdag staat De Buurt Leiden in het teken van Leidens Ontzet. De pop-up buurt staat deze zomer bij station Leiden Centraal en wordt op 17 september ontmanteld. Te vroeg dus voor de viering van Drrrie Oktober. Maar dat laten de organisatoren toch echt niet gebeuren en dus wordt het feest der feesten een maandje naar voren gehaald.

Maarten Mulder in gesprek met Bas Schreuder van De Buurt Leiden over de viering van Prrrie Oktober.

Prrrie Oktober is het feestje gedoopt. Niet alleen met de traditionele 3 oktoberhappen, maar ook met leuke optredens van de band O’Nine en lekkere hits die door dj Erik Lourenssen aan elkaar worden gedraaid. Kortom, een echt ontzettend Leids feestje dus op 3 september tussen 18.00 uur en 23.00 uur in De Buurt Leiden.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×