De Joffers verzorgen zaterdag de ontvangst rond de officiële opening. (Foto: PR).

Servicepunt 3 October Vereeniging opent in Stadsgehoorzaal

Zaterdag opent het servicepunt van de 3 October Vereeniging om 12.00 uur officieel de deuren in de foyer van de Stadsgehoorzaal. Daarmee keert de vereniging weer terug naar de Breestraat. En naar de plek waar de vereniging in 1886 werd opgericht.

serviceepunt

Het servicepunt zal de komende jaren steeds in de Stadsgehoorzaal terugkeren. Er is een meerjarige afspraak gemaakt voor het gebruik van de foyer in de aanloop naar Leidens Ontzet.

De komende weken is het servicepunt op zaterdagen en woensdagen open tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Iedereen kan er terecht voor informatie over de viering en herdenking, om lid te worden en voor het aanschaffen van de onontbeerlijke 3 oktober-attributen zoals een speciale driehoekige damesshawl bedrukt met historische Leidse prenten, een speciale 3 October stormparaplu en 3 October sokken. Een witte en een rode.

Alle informatie over het feest der feesten staat in de Feestwijzer 2016.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×