(Foto's: Robbert Beurse).

Liselotte van den Berg opnieuw de snelste bij Leiden Ladiesrun

Liselotte van den Berg was vrijdagavond voor de 5e keer de snelste op de langste afstand van de Leiden Ladiesrun. Zij deed 38:34 over de 10,25 kilometer van Rumling Bouw en brak daarmee haar persoonlijk record. Nummer 2 (Janneke van Speijker) en nummer 3 (Becky Hazlett) volgenden kort hierna.

De 5 kilometer van ’t Verfhuis Frank Scheffer werd als snelste afgelegd door Mariska Brittijn. Irene Aldersma werd tweede en de pas 15 jarige voetballer van Jong Ado, Jaimy Ravensbergen, eindigde op de derde plaats.

Traditioneel ging de opbrengst van de Leiden Ladiesrun naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor de Stichting ROOS die vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking organiseert. Voor de stichting werd € 10.247,50 opgehaald.


Robbert Beurse en Michele Poels maakten een verslag van de Leiden Ladiesrun

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×